Werkstations

 

Een werkstation moet niet alleen qua capaciteit aansluiten op de werkzaamheden van de gebruiker, daarnaast moet hij ook nog stil, betrouwbaar, en liefst klein en mooi qua uiterlijk zijn.

HP heeft hiervoor drie categorieën:

  • Essentiele desktop PC’s
Het meest geschikt voor essentiële computerbehoeften met praktische functies en bekroonde ondersteuning.
  • Pro desktop PC’s
De meest gangbare functies en beproefde technologie voor kwaliteit en prestaties.
  • Elite desktop PC’s
Uiterst veilig met geavanceerde beheerbaarheidsfuncties

 

Alle modellen, zijn eenvoudig en betrouwbaar, compact, strak qua uiterlijk. Nieuwe modellen worden in dezelfde stijl door ontwikkeld. Ze bieden modellen in verschillende toepassingscategoriën. Dankzij meer dan 130.000 testuren bent u verzekerd van een betrouwbare, duurzame desktop pc die lang meegaat.
Welke pc voor uw bedrijf geschikt is, proberen wij te achterhalen via een persoonlijk gesprek, en vertalen dat in een offerte op maat. Hieronder vind u een selectie van een aantal gangbare modellen.

 

Onderstaande is slechts een zeer kleine selectie van werkstations welke wij kunnen leveren, neem contact op voor meer informatie!

HP ProDesk 400 SFF

 

De kleine, betrouwbare en veilige HP ProDesk 400 Small Form Factor, die ontworpen is voor de moderne werkplek van nu en de toekomst, is een krachtige pc met schaalbare prestaties die met uw bedrijf kan meegroeien.

Krachtige opties

Lever de hele dag topprestaties met snelle 7e-generatie Intel® Core™ i3/i5/i7processors[2], versterkt door optioneel Intel® Optane™-geheugen en SSD’s[3], tot 32 GB DDR4-geheugen[3] en discrete graphics[3].

Uitbreiding om uw investering langer te benutten

Haal alles uit uw investering met uitbreidingsmogelijkheden die de levensduur van uw pc verlengen. De HP ProDesk 400 SFF heeft twee inbouwplaatsen, twee half-hoge slots en optionele legacy-poorten[3].

Verbindingshub

Met totaal 8 USB-poorten, twee video-uitgangen en een optionele Bluetooth™-interface[3] fungeert de HP ProDesk 400 SFF als hub voor al uw apparaten op kantoor.

Getest en gebruiksklaar

De betrouwbare HP ProDesk 400 SFF is 120.000 uur getest met het HP Total Test Process en heeft nu een optioneel stoffilter[3] dat de levensduur van uw pc verlengt doordat ook onder extreme omstandigheden minder stof in de pc komt.

HP ProDesk 400 MT

 

De stijlvol opnieuw ontworpen, betrouwbare en veilige HP ProDesk 400 MT, die ontworpen is voor de moderne werkplek van nu en de toekomst, met een 27% kleinere behuizing dan HP’s vorige generatie, is een krachtige pc met schaalbare prestaties die met uw bedrijf kan meegroeien.

Krachtige opties

Lever de hele dag topprestaties met snelle 7e-generatie Intel® Core™ i3/i5/i7processors[2], versterkt door optioneel Intel® Optane™-geheugen en SSD’s[3], tot 32 GB DDR4-geheugen[3] en discrete graphics[3].

Uitbreiding om uw investering langer te benutten

Haal alles uit uw investering met uitbreidingsmogelijkheden die de levensduur van uw pc verlengen. De HP ProDesk 400 MT heeft drie inbouwplaatsen, drie volle-hoogte slots en optionele legacy-poorten[3] om meerdere HP schermen aan te sluiten[3].

Verbindingshub

Met totaal acht USB-poorten, twee video-uitgangen en een optionele Bluetooth™-interface[3] fungeert de HP ProDesk 400 MT als hub voor al uw apparaten op kantoor.

Getest en gebruiksklaar

De betrouwbare HP ProDesk 400 MT is 120.000 uur getest met het HP Total Test Process en heeft nu een optioneel stoffilter[3] dat de levensduur van uw pc verlengt doordat ook onder extreme omstandigheden minder stof in de pc komt.