Netwerk

 

Waar de (openbare) infrastruur van KPN eindigt, begint uw netwerk.Ook hierbij kunnen wij u volledig van dienst zijn. Van het leveren van de benodigde apparatuur en onderdelen tot de complete aanleg en oplevering.

Uiteraard ook bij het verhelpen van storingen kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, of een bedrijfsgebouw, nieuwe aanleg of aanpassing van bestaand netwerk, wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Aanleg van bekabeling inclusief kabelgoten met outlets
  • Leveren, plaatsen en afwerken van patchkasten desgewenst inclusief netwerk apparatuur zoals routers en switches
  • Compleet computer netwerk, waaronder server en werkstations

Infra

 

Alle verbindingen die via KPN lopen, komen bij een gebouw binnen bij de zogenaamde IS/RA. Dit staat voor InfraStructuur/RAndapparatuur.
KPN is verantwoordelijk voor de verbindingen tot en met de IS/RA. In bepaalde gevallen levert en installeert KPN ook nog apparatuur, zoals bijvoorbeeld de NT1 in geval van ISDN lijnen, of ADSL/SDSL modems.

Vanaf dat punt kan dus uw randapparatuur, zoals bedrijfscentrale, fax of telefoon geplaatst worden. In geval van ADSL kan uiteraard ook uw eigen modem aangesloten worden. Ook deze randapparatuur kunnen wij leveren en installeren.

Naast gecertificeerd Business Partner zijn wij tevens aanvullend ZIP partner. Dit betekent Zelf Installerende Partner. Hiermee mogen onze monteurs dus ook de ISDN lijnen op locatie in bedrijf stellen.
Verder kunnen wij doordat wij toegang hebben tot de infrastructuur van KPN, alle benodigde lijnen aanvragen/wijzigen of verhuizen, die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Naast de telefonie lijnen, verzorgen wij ook de aanleg van ADSL lijnen, desgewenst van infra tot en met de werkende verbinding op uw computer of laptop. Uiteraard kunnen wij ook de abonnementen voor u rechtstreeks bij KPN en andere providers aanvragen.