Telefoon toestellen

 

Telefoons zijn onder te verdelen in onderstaande categorieën:

  • Analoog
  • Draadloos (DECT)
  • ISDN
  • Digitaal (icm telefooncentrales)
  • VoIP/SIP

Welke telefoon u nodig heeft is geheel afhankelijk van uw situatie. Dit kan bepaald worden door de telefoon die u heeft, of door de reeds aanwezige telefooncentrale.

Digitale telefoons horen vaak specifiek bij een bepaald type telefooncentrale. U kunt voor veel merken en modellen bij ons terecht.

Hieronder vind u een kleine selectie van een aantal toestellen, heeft u advies nodig bij het uitzoeken van een voor u geschikte telefoon, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Er zijn veel meer mogelijkheden dan wij u hier kunnen presenteren…

 

Tiptel 140

(analoog toestel)

De tiptel 140 is een comfortabel toestel, dat beschikt over verschillende basis telefoniefuncties. Zo heeft het toestel 11 vrij te programmeren geheugentoetsen.

Daarnaast beschikt de tiptel 140 over de functie handenvrij spreken. Wanneer u gebeld wordt kunt u dit zowel horen (via het oproepsignaal) als zien (via de geïntegreerde LED).

 

Tiptel 160

(analoog toestel)

De tiptel 160 is ideaal voor de gebruiker die net iets méér wil. Naast alle functies van de tipel 140, zoals een optische oproepindicatie (Message-Waiting-LED),

mute-functie en instelbaar belsignaal, beschikt dit toestel onder andere extra over een groot drieregelig display. Op het display ziet u de datum en tijd, maar ook nummer- en eventueel naamweergave worden ondersteund. Tevens kunt u tijdens een gesprek de gespreksduur aflezen.

 

Gigaset DX800A all in one

(analoog / ISDN / SIP toestel)

De Gigaset DX800A all in one is het professionele multiline bureautoestel voor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draad gebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit.

Uitbreidbaar met 6 Draadloze DECT-toestellen en 1 mobiel toestel (via bluetooth). Het uiterlijk van een telefoon, de kracht van een kleine centrale.

Uitermate geschikt voor uw kantoor aan huis gecombineerd met prive. Overal in huis, uw zakelijke én prive gesprekken beantwoorden

Meer informatie