Servers

 

Servers bestaan in vele soorten, maten en merken. Elk merk en model heeft zijn eigen specifieke kenmerken.
Welke het beste voor uw situatie geschikt is, is afhankelijk van diverse factoren.
Denk hierbij aan hoeveel werknemers gelijktijdig met een computer of laptop zullen werken, welke (netwerk) applicaties gebruikt gaan worden, hoeveel data opgeslagen moet worden, etc.

Wij gebruiken veelal servers uit het portfolio van HP.
Deze servers zijn betrouwbaar, hebben uitgebreide onsite support mogelijkheden, maar beschikken ook over zeer functionele opties.

Algemene HPE Proliant Server brochure

HPE Proliant Micro Server

 

De HPE Proliant Microserver is een instap model server, speciaal ontworpen voor kleinere kantoor omgevingen. Deze compacte, betaalbare en eenvoudig in te zetten server  is door zijn geringe omvang zeer geschikt voor kleinere kantoor omgevingen.  De server is verder is verder zeer eenvoudig te configureren en uit te breiden, harde schijven, geheugen en uitbreidingskaarten kunnen zeer eenvoudig. geplaatst worden.

De server wordt geleverd met het ClearOS besturingssysteem van HP, waarmee middels een intuïtieve web interface applicaties via een marketplace geïnstalleerd kunnen worden. Dit besturingssysteem is al voor geïnstalleerd op de harde schijf waarmee de server ook snel ingezet kan worden.

De server beschikt over een geïntegreerde krachtige AMD grafische processor (APU) waardoor een aparte PCIe grafische kaart niet nodig is.

Er zijn verschillende uitvoeringen met betrekking tot processor, geheugen en harddisk capaciteit.

Meer informatie    Download brochure

HPE Proliant ML110 Server

 

Bent u op zoek naar een geoptimaliseerde en uitbreidbare server die ook nog eens betaalbaar is voor het midden- en kleinbedrijf?

De HPE Proliant ML110 Gen9 server is een relatief kleine, stille tower server met voldoende kracht, uitbreiding en groei mogelijkheden. Deze server is geschikt  voor kleinere budgetten maar toch met voldoende rekenkracht voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Deze tower server is voorzien van maximaal 1 processor, rackmontage is mogelijk (4,5u).
Er zijn 5 PCIe uitbreidingslots beschikbaar, ruimte voor 8 LFF of 16 SFF harde schijven.
De server beschikt over 8 DDR4 geheugenslots met een maximum capaciteit van 256GB.

Dankzij deze specificaties is dit model server uitermate geschikt voor klein tot middelgrote bedrijven en/of nevenvestigingen.

Er zijn verschillende uitvoeringen met betrekking tot processor, geheugen en harddisk capaciteit.

Meer informatie    Download brochure

HPE Proliant ML350 Server

 

De HPE Proliant ML350 Gen9 server is een ultieme combinatie van kracht, uitbreidings- en beheer mogelijken, betrouwbaarheid en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.
Dit in combinatie met gunstige prijzen, maakt deze server uitermate geschikt voor groeiende bedrijven met een behoefte aan een krachtige server die mee kan groeien.

De server kan geleverd worden met maximaal 2 processoren, maar liefst 24 geheugen sloten (12 per processor), een smart array harddisk controller met een performance van maar liefst  12GB/s . Dit model beschikt over 9 PCIe uitbreidingssloten, 5 USB poorten 4 en 4x1GbE netwerkaansluiting. De server is zowel beschikbaar in een Tower uitvoering als in een Rackmount uitvoering (5u)

De systeembeheerder heeft voor deze server de beschikking over diverse tools, waaronder deployment, monitoring en remote management tools

Er zijn verschillende uitvoeringen met betrekking tot processor, geheugen en harddisk capaciteit.

Meer informatie    Download brochure