Geschiedenis

De geschiedenis van een bedrijf geeft vaak een indruk van het bedrijf en waar het bedrijf voor staat.

Reality Computers & Telecom is begonnen door de voormalig eigenaar, C.J.Labree, als bedrijf aan huis. Na 25 jaar werkervaring bij een gerenommeerd Telecom bedrijf wilde hij als zelfstandig ondernemer verder.

Begonnen werd met het leveren en repareren van computer systemen. Aangezien de vraag steeds groter werd, was de beschikbare ruimte aan huis al snel te klein, en werd door hem het eerste winkelpand aangekocht om door te kunnen groeien. Hier vonden ook steeds meer zakelijke klanten hun weg naar Reality.

Door deze ontwikkeling werd, na relatief korte tijd, verhuizing naar een groter winkelpand noodzakelijk. Daarnaast ontstond de behoefte aan personeel, om zowel de particuliere als zakelijke klanten adequaat van dienst te kunnen zijn.
Na een aantal jaren bleek dat de zakelijke klanten meer aandacht vroegen dan de particuliere klanten. Tevens groeide bij zakelijke klanten de vraag naar Telefooncentrales en Netwerken, waardoor de werkzaamheden steeds meer op het terrein  kwamen van het oude vak van de eigenaar.

Voor de groei van het bedrijf is daarom gekozen om de focus op de zakelijke klanten te leggen, en nogmaals te verhuizen naar een groter bedrijfspand. De winkel voor particulieren is overgedragen aan een ander computer bedrijf, waarbij zorgvuldig gekeken is naar waarborging van continuïteit en service voor de particulieren klanten.

Reality Computers & Telecom heeft uiteindelijk gekozen voor een nieuwe locatie in Beilen, die voor regio midden Drenthe snel te bereiken is via de A28. Deze nieuwe locatie biedt veel meer mogelijkheden:

  • Eigen parkeerruimtes;
  • Meer kantoorruimte;
  • Meer magazijnruimte;
  • Een verbeterde en grotere werkplaats;
  • Vergaderzaal;

Na 18 jaar in dienst te zijn geweest heeft Xander Lutz op 01-01-2021 het bedrijf overgenomen.