Telefooncentrales

 

 

Clearvox, even voorstellen

ClearVox is een Nederlands bedrijf en levert verschillende VoIP oplossingen en diensten uitsluitend aan netwerkproviders en landelijk netwerk van geaccrediteerde en professionele ICT partners.

ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP software. Betrouwbaarheid, innovatief, slagvaardig en flexibiliteit vinden ze bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP Communicatie Server van ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar software ontwikkeling. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn ze in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox Communicatie Servers zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem

Open standaards
ClearVox heeft zich bij de ontwikkeling van haar producten altijd gericht op open standaards. Dit leidt tot een betere compatibiliteit en meer flexibele oplossingen.
Dankzij het gebruik van open standaards en open interfaces zoals SIP, XML of LDAP kan communicatie eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande zakelijke processen en worden flexibele oplossingen gecreëerd. Nagenoeg elk merk toestel op basis van SIP kan gekoppeld worden aan de ClearVox. Voordeel, een enorme keuze van toestellen.

Geavanceerde technologie
De ClearVox wordt direct gekoppeld aan het datanetwerk van het bedrijf voor het  gebruik van telefoongesprekken. De telefoons worden rechtstreeks op het datanetwerk aangesloten, net zoals een computer. ClearVox is de basis voor het omschakeling naar diverse technologieën. Of u nu de voorkeur geeft aan analoge of ISDN netlijnen of wilt profiteren van de nieuwste technologie van SIP-providers, er zijn talloze mogelijkheden voor aansluiting op openbare telefoonnetwerken.

Uiteraard kan het data en telefonie netwerk ook volledig gescheiden worden voor optimale performance.

De Clearvox beschikt over 2 netwerk aansluitingen en is daardoor toch ook te beheren en te koppelen aan het data netwerk.

Uitgebreid getest
Ze leveren innovatieve IP telefooncentrales voor het MKB, groot zakelijke markt en netwerkproviders. Als vanzelfsprekend zijn hun telecommunicatieoplossingen uitgebreid getest op diverse hardware van uitsluitend A-merken. Hierdoor kennen zij als geen ander de kwaliteit en de limieten. De basis van al hun producten is het ClearVox Operating System gebaseerd op Open Source technologie: een robuust besturingssysteem op basis van Linux.

Breed scala aan mogelijkheden
De ClearVox Communicatie Server; noem het een innovatieve IP-telefooncentrale. Zij ontwikkelden ‘m met passie en oog voor kwaliteit, gebruiksvriendelijk, flexibel en schaalbaar.

Doordat zij zelf de ontwikkeling doen, is maatwerk ook mogelijk!

Besparen op uw telefoonrekening?
Met de ClearVox IP telefooncentrale gebeurt het aanzienlijk. De return on investment wordt in de meeste gevallen al op zeer korte termijn bereikt. En zeg nou zelf, daar doet u het toch voor? Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Mogelijkheden die met een traditionele telefooncentrale niet gerealiseerd kunnen worden. Om de vijf tot tien jaar een nieuwe telefooncentrale aanschaffen? Dat is voorgoed verleden tijd!

Handige functies
De ClearVox IP telefooncentrale is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt die optimaal bereikbaar wil zijn en graag op zijn telefoonkosten wil besparen. ClearVox is
eenvoudig in gebruik en beheer, kent lage investeringskosten en heeft een groot aantal handige zakelijke functies die standaard zijn, waarvoor geen extra licenties voor benodigd zijn.